SEO
28.11.22

Hoe zet je je bedrijf op Apple Maps | Stap voor stap gids

Dit is een stap voor stap gids voor jouw Apple vermelding. Dit is perfect als je een fysieke locatie hebt en je wilt dat je klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Let op: Het duurt 5 dagen voordat je vermelding live is.

Hoe kan ik het snelste bedrijf toevoegen aan Apple Maps (Kaarten)?

 1. Open de Apple Maps app.
 2. Scroll naar de onderkant en tik op 'Voeg een plaats toe' of 'Meld een probleem'.
 3. Kies 'Bedrijf of Locatie toevoegen'.
 4. Volg de instructies op het scherm om alle relevante informatie van het bedrijf in te voeren.
 5. Na het indienen, zal Apple de informatie controleren en, indien goedgekeurd, wordt het bedrijf aan de kaart toegevoegd.

Misschien ben je op zoek naar een agency om je campagnes te beheren. In dat geval, ontdek onze expertise in Facebook-advertenties.

‍

Staat jouw locatie al in de Apple Kaarten app?

Staat jouw locatie al in de Apple Kaarten app? Goed nieuws: je bent al een stap dichterbij

Claim jouw bedrijf op Apple Kaarten: Een snelle actielijst

 1. Open de Apple Maps app.
 2. Zoek naar jouw bedrijfslocatie.
 3. Scroll naar de onderkant van de bedrijfsinformatie en tik op 'Een probleem melden'.
 4. Kies 'Dit is mijn bedrijf'.
 5. Volg de stappen die Apple voorlegt om je bedrijf te claimen.
apple kaarten bedrijf toevoegen
Het claimen van jouw bedrijfslocatie zorgt ervoor dat je alle gegevens up-to-date kunt houden en dat klanten de juiste informatie krijgen.

Voeg jouw bedrijf toe aan Apple Kaarten: Een Eenvoudige Handleiding

In de digitale wereld van vandaag is zichtbaarheid alles. Voor ons als ondernemers betekent dit dat we overal aanwezig moeten zijn waar onze klanten zoeken - en Apple Kaarten is één van die plaatsen. Wil je weten hoe je jouw bedrijf toevoegt aan Apple Kaarten? Volg deze eenvoudige stappen:

 1. Start met een Snel Onderzoek: Open de Apple Maps app en voer je bedrijfsnaam in. Als je het niet kunt vinden, zijn we klaar voor de volgende stap.
 2. Bezoek de juiste website: Ga naar Apple Maps Connect om het proces te starten.
 3. Identificeer je bedrijf: Voer je bedrijfsnaam in. Zie je het niet? Geen zorgen! Klik gewoon op 'Voeg een ontbrekende locatie toe'.
 4. Log in met Authenticiteit: Gebruik je Apple ID voor toegang.
 5. Deel de Essentiële Info: Hier is het belangrijk om details zoals je bedrijfsnaam, adres, contactgegevens en openingstijden in te vullen.
 6. Verificatie: Klik op 'verifieer' en volg de aanwijzingen nauwgezet om de legitimiteit van je bedrijf te bevestigen.
locatie toevoegen op Apple Kaarten

Zodra je deze stappen hebt voltooid en je bedrijf is geverifieerd, verschijnt het op Apple Kaarten. Dit vergroot je zichtbaarheid en maakt het voor klanten eenvoudiger om je te vinden.

Claim je bedrijf op Apple Kaarte

Gefeliciteerd, je hebt je zojuist bedrijf succesvol aangemeld. Maar hoe claim je nu je bedrijf op Apple Maps en werk je de openingstijden bij? Volg deze stappen:Maar hoe claim je nu je bedrijf op Apple Maps en werk je de openingstijden bij? Volg deze stappen:

Voilà Groove Digital is vermeld

Jouw bedrijf toevoegen aan Apple Maps?

Veelgestelde Vragen

Waarom Apple Maps onmisbaar is voor jouw bedrijf én op de weg

Heb je ooit nagedacht over de kracht van Apple's ecosysteem? Als 75% van de iPhone-gebruikers eerst naar Apple Maps grijpt, is het duidelijk dat jouw bedrijf daar aanwezig moet zijn. Maar er is meer:

 • Naadloze Integratie: Voor iPhone-bezitters is er niets zo handig als in de auto stappen, CarPlay te activeren en direct Apple Maps te zien synchroniseren. Jouw bedrijf op hun route, altijd in beeld.
 • Voor de Rijders Onder Ons: Als ze jouw bedrijf zoeken terwijl ze op weg zijn, is een up-to-date vermelding op Apple Maps cruciaal. Het verschil tussen een klant die de deur binnenloopt of doorrijdt naar de concurrent.
 • Klantverwachting: Jouw klanten verwachten je te vinden waar zij zoeken. Vooral als ze Apple-producten gebruiken, wat voor velen een lifestyle is.
 • Jouw Voordeel Pakken: Veel ondernemers laten dit liggen. Wees slimmer. Sta prominent op de kaart, zowel digitaal als op de weg.

‍Is Apple Maps of Google Maps beter voor mijn bedrijf?

Waarin verschilt Apple Maps van Google Maps? Hoewel beide diensten kaart- en navigatiefuncties bieden, zijn er enkele onderscheidende verschillen:

 1. Privacy: Apple staat erom bekend gebruikersprivacy zeer serieus te nemen. Apple Maps verzamelt geen persoonlijke data om te delen met adverteerders.
 2. Integratie: Apple Maps is diep geïntegreerd in het iOS en macOS ecosysteem, wat zorgt voor een naadloze ervaring op Apple apparaten.
 3. Look & Feel: De gebruikersinterface en grafische representatie kunnen variëren tussen de twee, afhankelijk van persoonlijke voorkeur.
 4. Functieset: Terwijl beide apps basisfuncties bieden zoals navigatie en verkeersupdates, kunnen er verschillen zijn in extra functies en de manier waarop informatie wordt gepresenteerd

Hoe kan ik een foto toevoegen aan mijn bedrijfsprofiel?

Voor een visueel aantrekkelijk profiel op Apple Business Connect kun je logo's en coverfoto's toevoegen. Volg deze link Apple logos and cover.

Wat heb ik nodig om de locatie van mijn bedrijf te claimen?

Om de locatie van je bedrijf te claimen, heb je een bewijs van eigendom nodig.

Als je geïnteresseerd bent in het optimaliseren van je online zichtbaarheid, bekijk dan zeker ook onze andere blogpost: 10 Expert Tips voor Google My Business'. Hierin delen we  tips en tricks om het maximale uit je Google My Business-profiel te halen. Voor meer geavanceerde strategieën in online adverteren, bekijk onze Google Ads-diensten. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat we doen?

Connect met mij op LinkedIn of stuur een e-mail naar hello@groove-digital.nl.

Bezoek dan onze Over Ons pagina.

Mo Sahardid

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
‍

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend