Groove
9.8.22
1 min

Groove Digital is Certified Partner van Keap (Infusionsoft)

Groove Digital is Certified Partner van Keap.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we samenwerken met Keap om serieuze ondernemers te helpen groeien. Als Keap Certified Partner kan Groove Digital een uitzonderlijk niveau van advies-, training- en implementatieservices bieden - door lid te worden van deze gemeenschap van experts die zich richten op het helpen van kleine bedrijven om te groeien.

Het Certified Partner-programma van Keap biedt krachtige oplossingen voor kleine bedrijven, zoals webontwikkeling, copywriting, marketingadvies en vele andere professionele diensten. Door deze krachtige combinatie zijn Keap en zijn partners dominante krachten geworden in de succesbeweging van kleine bedrijven.

"Groove Digital heeft een intensief trainingsprogramma ondergaan en is geslaagd voor onze diepgaande kwalificatienormen om gecertificeerd te worden", zegt Ankur Bhatnagar, VP Partner Programs bij Keap. "We certificeren niet zomaar iedereen die lid wil worden van onze community - Certified Partners voldoen aan onze buitengewoon hoge normen om ervoor te zorgen dat onze kleine zakelijke klanten alleen met het beste werken. Vandaag feliciteren en verwelkomen we Groove Digital met trots in onze bloeiende gemeenschap van Keap Certified Partners die elke dag meer kleine bedrijven helpen zich te organiseren en te groeien.”

Rens Hageman

emoji exploding head

Plan een Gratis Strategie Sessie van 30 minuten.

Je gaat strategisch sparren met één van onze online strategen, met het oog op de bedrijfsdoelstellingen van jouw bedrijf.
Je ontvangt een gratis Digital Growth Blueprint ter waarde van €600 na afloop.
Je ontdekt een systeem dat ons en onze klanten heeft geholpen om door het dak te gaan!
Claim gratis strategie sessie van 30 minuten
Wees snel! Nog maar een paar GRATIS plekken over indeze maand.
5 sterren uit 10+ reviews