SEO
26.9.23

Hebben startups SEO nodig?

Ontdek de cruciale rol van zoekmachineoptimalisatie om jouw jonge bedrijf te laten bloeien en de online zichtbaarheid te vergroten. Begin sterk, groei snel met de kracht van SEO!

SEO voor Startups: Waarom Je Hier Gisteren Al Mee Had Moeten Beginnen

Wanneer je met een startup begint, wil je natuurlijk snel resultaten zien, en als ondernemer moet je slim omgaan met je tijd en middelen. Maar wacht even, want ik ga je iets vertellen: SEO is de geheime saus die jouw startup kan lanceren naar het volgende niveau.

Kijk eens naar je website

Heb je een website? Is deze snel genoeg? Weten de zoekmachines eigenlijk wel dat je website bestaat?

Als je deze vakjes hebt aangevinkt, top! Maar hier is de vraag: Kunnen potentiële klanten je website vinden? Zo niet, dan is het tijd om content te creëren die jouw website vindbaar maakt.

Jouw publiek wacht op je

Maar wacht even, SEO is niet alleen een tech-ding. Nee, het gaat erom dat jij jouw klanten - de mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst - begrijpt. Waar zoeken ze naar? Wat willen ze weten? Als jij deze vragen beantwoordt in jouw content, ben je al op de goede weg!

Groeien, Maar Dan Slim

Waarom bakken met geld uitgeven aan advertenties als je organisch kunt groeien met SEO?

Dit is de langzame, maar oh-zo-effectieve manier om je online aanwezigheid te bouwen en verkeer naar jouw site te trekken zonder elke keer te hoeven betalen voor een klik.

Succesverhalen

Scooterplanet hebben we beginjaren sterk gefocust op SEO, waardoor ze een publiek konden bereiken zonder een fortuin uit te geven aan advertenties. Ze identificeerden waar hun potentiële gebruikers naar zochten en maakten content die precies dat leverde. Lees de SEO case study hier.

Conclusie: SEO is Geen ‘Nice to Have’, Het is een ‘Must-Have’

Laten we eerlijk zijn: als startup heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen. SEO is niet alleen die support, het blijft je resultaten brengen lang nadat je het harde werk hebt verricht. Dus waar wacht je nog op?

Mo Sahardid

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend