SEO
27.9.23
2

Lokale SEO: Bedrijven kunnen de top van Google Maps bereiken

Bedrijven kunnen bovenaan Google Maps komen te staan. Als je dit goed aanpakt, kun je veel bezoekers verwachten vanuit Google Maps.

Google Mijn Bedrijf (GMB) Optimalisatie:

Om de lokale markt te veroveren, optimaliseer je je Google Bedrijfsprofiel volledig en vraag je actief om klantrecensies. Wij maken websites speciaal voor lokale bedrijven en bij al onze websites is Google my business inbegrepen. Heb je een vraag stuur ons gerust een mail.

Laten we de vermelding naar een hoger niveau tillen!

Om dit zo snel en effectief mogelijk te doen, is het belangrijk dat je de Google Mijn Bedrijf-profielpagina volledig invult.

Praktische tips en trucs voor optimalisatie:

  1. Volledige informatie elk onderdeel moet worden ingevuld!: De vermelding moet openingstijden, adres, telefoonnummer en een aantrekkelijke beschrijving van het bedrijf bevatten.
  2. Hoge kwaliteit foto's:  Afbeeldingen van producten, diensten en het team kunnen de GMB-pagina verbeteren en de interesse van potentiële klanten wekken.
  3. Klantrecensies: Activeer de recensiefunctie en vraag ACTIEF tevreden klanten om eerlijke beoordelingen. Daarnaast is het belangrijk om profesioneel te reageren op feedback dat helpt bij het opbouwen van vertrouwen.
  4. Berichten plaatsen: Gebruik de 'Berichten'-functie in de GMB-vermelding om nieuws, aanbiedingen en updates te delen. Dit houdt klanten op de hoogte en verbetert de zichtbaarheid.
  5. Google V&A gebruiken: Beantwoord veelgestelde vragen direct op de GMB-pagina om potentiële klanten informatie te verstrekken.
  6. Categoriekeuze: Selecteer de juiste categorieën om ervoor te zorgen dat het bedrijf wordt weergegeven in relevante zoekopdrachten.
  7. Regelmatige informatiecontrole: Houd de GMB-informatie regelmatig bij, vooral bij wijzigingen in het bedrijf.

Het optimaliseren van de Google Mijn Bedrijf-vermelding kan de online zichtbaarheid aanzienlijk vergroten en de kans op nieuwe klanten vergroten.

Probeer het uit mocht je vragen hebben kun je contact opnemen: mohamed@groove-digital.nl

Mo Sahardid

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
‍

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend