Case study

Architectenbureau Studio Rogier van den Brink

Voor Architectenbureau Studio Rogier van den Brink is de website verbeterd en zijn SEO optimalisaties toegepast.

Over Studio Rogier van den Brink

Studio Rogier van den Brink is een architectenbureau dat werkt vanuit Amsterdam aan projecten in Amsterdam, Zaanstad en omstreken.

"Ons werk kenmerkt zich door een ultieme relatie tussen materiaal en het detail in een zo eenvoudig mogelijke opzet. Het dagelijkse ritueel van de gebruikers is altijd een belangrijke aanleiding in het ontwerp." -SRVDB

Daarnaast geeft Rogier regelmatig college aan master studenten op de Academie van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdam.

Samen zijn we om de tafel gaan zitten en hebben doelstellingen geformuleerd. Rogier had prachtig beeldmateriaal voor ons klaar liggen waardoor wij snel aan de slag konden gaan. De site is herontworpen om beter te presteren met behoud van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en esthetiek. Aan de hand van niche keywords en On-page optimalisatie.

Wat was de klantvraag?

Kunnen jullie mij adviseren en meedenken? Ik ben bezig met mijn website te verbeteren en wil daarbij ook mijn SEO op orde krijgen.

Gevormde doelstellingen

  • Zorgen dat de site crawlbaar is en verschijnt in de zoekmachines
  • Op onderzoek naar de juiste zoekwoorden op basis van locatie en dienst
  • Herontwerp van de website voor een perfecte indeling van de structuur

Hoe zijn we te werk gegaan?

Het begon met het vinden van voorbeelden van andere websites die ofwel functioneren op een manier die de klant goed vindt, of visueel gepresenteerd worden op een manier die zij goed vinden.

De klant had de content al klaar liggen, wat een hoop tijd en veranderingen bespaart. Geweldige foto's van hoge kwaliteit, en goed geschreven materiaal.

Daarmee konden we meteen aan de slag namelijk; website herontworpen om beter te presteren met behoud van gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en esthetiek.Ā 

Review

De samenwerking heb ik als heel prettig ervaren. Op een heldere manier worden passende oplossingen aangedragen die goed worden beargumenteerd.

Rogier van den Brink
Architect, Studio Rogier van den Brink
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AAĀ Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FTĀ Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die Ć©cht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

GetĀ Started šŸš€

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. ā‚¬667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
ā€

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend