Case study

Website design en ontwikkeling voor MOS Amsterdam

MOS Amsterdam is een met een Michelin ster bekroond fine dining restaurant gelegen aan het IJ in Amsterdam. Groove realiseerde de website.

Over MOS Amsterdam

Restaurant Mos Amsterdam is een fine-dining restaurant, gelegen aan het IJ op loopafstand van het centraal station van Amsterdam. Het restaurant heeft een warme maar open sfeer. Het restaurant is bekroond met 1 Michelin Ster. De gerechten oogstrelend verfijnd op smaak, de wijnen zijn formidabel en het uitzicht is ronduit verbluffend.

‍

Wat was de klantvraag?

De vraag vanuit MOS was een vernieuwde website die beter aansloot bij het geen dat het uitstraalt aan de gasten die het restaurant bezoeken.

Wat waren de doelstellingen?

  • Een uniek design
  • Duistere vormgeving
  • Mooi weergeven van beeldmateriaal voor een sfeerimpressie
  • Chique uitsrtraling

Over dit project

De eigenaren van Mos Amsterdam, Egon en Henry, zijn bekenden van GROOVE. Rens heeft een periode gewerkt in de bediening van het restaurant, en zo is de samenwerking tot stand gekomen. Deze langdurige samenwerking maakt dat er grote betrokkenheid is vanuit Hageman Webdesign richting Mos Amsterdam.

De website van Mos was toe aan een upgrade. Bij een elegante zaak als Mos hoort een elegante website. Een beetje duister, chique maar toch uitnodigend; dat was de uitdaging.

Review

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

Egon van Hoof
Chef, MOS Amsterdam
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AA Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

Get Started 🚀

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
‍

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend