Case study

Nieuwe Webflow Website en Branding voor Trust Marketing

Over Trust

Trust Marketing is een bedrijf in fondsen- en ledenwerving, dat is opgericht vanuit passie voor het behalen van resultaat. Inmiddels heeft Trust Marketing 1500 ambassadeurs die dagelijks langs huizen, naar beurzen, evenementen en langs winkelcentra gaan. Trust Marketing leidt zijn ambassadeurs goed op, waardoor bedrijven op hen kunnen vertrouwen en er structureel goede resultaten worden behaald. Momenteel mogen deze ambassadeurs voor al meer dan 43 organisaties het verschil maken.

Achtergrondinformatie

Trust Marketing staat voor resultaat en de passie voor het behalen daarvan. Het was daarom al geruime tijd een wens van Trust Marketing om haar website aan te pakken. Op de vorige website stond heel veel informatie, maar was het overzicht een beetje zoek en daarmee ook het resultaat.

Er moest een plan worden gemaakt over hoe de nieuwe website ingedeeld moest worden. Daarbij stond centraal dat de omgevingen voor de ambassadeurs Ć©n die voor de bedrijven gemakkelijk te vinden waren, overzichtelijk ingedeeld werden en de passie van Trust Marketing zichtbaar is.

Oplossing

We stelden voor om een nieuwe, snelle en gebruiksvriendelijke website te ontwerpen en te bouwen in Webflow. Het proces begon met het maken van een ontwerp in Figma. Na enkele vergaderingen en aanpassingen aan de ontwerpen zijn we tot een eindresultaat gekomen.

Bij de implementatie van de oplossing hebben we verschillende technologieƫn gebruikt, waaronder Figma, Webflow, Keap Pro van Infusionsoft om leads vast te leggen, en Cookiebot. Het project duurde in totaal ongeveer drie maanden, waarvan ƩƩn maand voor de voorbereidingsfase en twee maanden van ondertekening tot lancering.

Nieuwe Website

De nieuwe website is modern, dynamisch en overzichtelijk, met het strakke kleurenschema van Trust Marketing. Trust Marketing beschikt momenteel over 22 locaties in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Om die reden hebben wij gekozen voor

Bezoekers kunnen nu zoeken en filteren in de lijsten, hierdoor is alles dus snel te vinden. In tegenstelling tot de oude website is deze dus overzichtelijk en zijn alle aspecten voor bezoekers gemakkelijk te vinden, zowel de informatie voor ambassadeurs als voor bedrijven. Hierdoor is het voor beide partijen duidelijk wat Trust Marketing doet, wat er van zijn wervers verwacht wordt en weten ook de bedrijven wat ze kunnen verwachten.

Toekomstplannen

Op de website hebben we ook een salariscalculator gebouwd, die dient als leadgenerator. Bezoekers kunnen hier hun gegevens invullen om een indicatie te krijgen over wat ze kunnen verdienen bij Trust Marketing. Voor de toekomst zijn we van plan deze leadgenerator nog meer in te zetten en te combineren met Keap Pro van Infusionsoft.

Door middel van adverteren willen we meer bezoekers naar Trust Marketing trekken, om op die manier nog meer mensen de salariscalculator te laten invullen. Wanneer deze is ingevuld, beschikken we over hun gegevens en kunnen we ze opnieuw benaderen via e-mail met KEAP. Hierdoor kunnen we ze nog een keer enthousiasmeren om zich aan te melden als ambassadeur, om zo nog meer bedrijven en goede doelen te kunnen steunen.

ā€

Review

Groove heeft onze nieuwste website verzorgd van Trust Marketing, waarmee we ontzettend blij zijn! De website werkt direct naar behoren en heeft ons ook al in de eerste dagen nieuwe leads gegeven.

Kelsey van 't Sant
Trust Marketing
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AAĀ Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FTĀ Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die Ć©cht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

GetĀ Started šŸš€

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. ā‚¬667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
ā€

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend