Case study

Website design en ontwikkeling Pand 33

Ongedwongen gastvrijheid, een menukaart met vegan-, vega-, vis- en vleesgerechten, midden in het centrum van Utrecht, sfeervol gelegen aan een van de grachten, op loopafstand van de Dom in Utrecht.

Over Pand 33

Pand 33 is een fine-dining restaurant in Utrecht, gevestigd aan de Nieuwegracht in het pand van voormalig restaurant De Artisjok. De grote wens van Pieter en Ditmar, samen goed voor 25 jaar horeca-ervaring, om als vrienden een eigen restaurant te runnen kwam uit. Met hulp van Annelie en Niels hebben zij dit met z’n vieren gerealiseerd.

Ongedwongen gastvrijheid, een menukaart met vegan-, vega-, vis- en vleesgerechten, midden in het centrum van Utrecht, sfeervol gelegen aan een van de grachten, op loopafstand van de Dom in Utrecht. Dat is wat je kunt verwachten van een avondje bij Pand.

Wat was de klantvraag?

Er was vraag naar een website die snel up-and-running moest zijn om reserveringen aan te kunnen nemen ruim voordat het restaurant haar deuren zou opnenen.

Wat waren de doelstellingen?

  • Omdat snelheid van oplevering van groot belang was hebben we een harde deadline vastgesteld voor de livegang van de website. Het traject moest volledig zijn afgerond binnen dit tijdsbestek.
  • Daarnaast was het doel om een passend design te vinden bij het interieur van de zaak. Ten tijden van het ontwerpproces was de zaak echter nog niet af. Er is dus gewerkt met inspiratiefoto's op een moodboard om de stijl in kaart te brengen.
  • Ook hadden we het doel om een website op te leveren die binnen de kortste keren goed vindbaar moest zijn vanuit zoekmachines.

Hoe zijn we te werk gegaan?

Het project is soepel verlopen. Gedurende de verbouwing van het pand zijn we bij Groove al druk bezig geweest met het uitdenken van een passend design. Er werd inspiratie opgedaan vanuit een moodboard dat door klant werd aangeleverd. Dit moodboard gaf een duidelijke impressie van de beoogde sfeer dat het restaurant moet bieden. Deze sfeer hebben we doorgetrokken in het ontwerp van de website. Er is gekozen voor donkere tinten groen met goud/gele accenten. Deze stijl oogt modern en luxe maar toch toegankelijk en uitnodigend.

Na het presenteren van de eerste designs waren de mannen van Pand 33 direct tevreden over de opzet. De vervolgstap was dan ook om de designs website breed door te trekken naar de ontwikkelfase. Door nauw contact te onderhouden met Ditmar kon er snel geschakeld worden. De website content werd in hoog tempo aangeleverd wat resulteerde in en voorspoedig project en samenwerking. De doelstellingen zijn met vlag en wimpel gehaald.

Review

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

Ditmar Zuiderhoek
Co-owner, Pand 33 Utrecht
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AA Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

Get Started 🚀

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend