Case study

Woocommerce webshop voor Second Nature

Een membership voor de beste duurzame items. Second Nature stelt een kwalitatieve collectie samen, jij kiest jouw favorieten. En elke maand belanden deze items op je deurmat.

Over Second Nature

Een membership voor de beste duurzame items. Second Nature stelt een kwalitatieve collectie samen, jij kiest jouw favorieten. En elke maand belanden deze items op je deurmat.

De gedachte van duurzaam shoppen, met items die langer meegaan en de natuur minder beschadigen, is wat ze bij de samenleving onder de aandacht willen brengen. Door een membership af te sluiten op verschillende duurzame producten maken ze duurzaam shoppen makkelijker. Sterker nog, het wordt je tweede natuur.

Wat was de klantvraag?

De vraag van de klant was of we een website konden ontwikkelen waar klanten producten kunnen afnemen op subscription basis.

Wat waren de doelstellingen?

  • Een WordPress website bouwen met de mogelijkheid voor klanten om een abonnement af te nemen in de webshop.
  • Voortdurend door kunnen ontwikkelen.

Welke strategie hebben we uitgewerkt?

We zijn van start gegaan met een het maken van een design voor de website binnen de huisstijl zoals deze is aangeleverd in een brandbook van het merk.

Review

We willen met Second Nature gaan groeien, met Groove hebben wij de juiste partner gevonden.

Bob den Haring
Mede-eigenaar
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AA Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

Get Started 🚀

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. €667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend