Case study

Webflow Website voor R&AA Properties

Voor R&AA Properties hebben we een Real Estate website ontworpen en ontwikkeld in Webflow.

Over R&AA Properties

R&AA Properties is een unieke vastgoedonderneming in Dubai, opgericht door drie visionaire ondernemers: Azaad, Ashik en Sharro. Met hun diverse achtergronden in interieurarchitectuur, bedrijfsbeheer en internationaal recht, brengen ze een breed scala aan ervaring en expertise in het veld. Hun gezamenlijke passie voor sport en vastberadenheid om uit te blinken in de vastgoedsector, heeft hen ertoe gebracht een "out of the box" benadering te hanteren. Ze streven naar het creƫren van duurzame relaties en het leveren van kwaliteit boven kwantiteit, waarmee ze R&AA Properties positioneren als een verborgen juweel in de bruisende vastgoedmarkt van Dubai.

Het Project

Achtergrondinformatie

R&AA Properties, een prominente speler in de vastgoedsector van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), had een grote uitdaging met hun bestaande website. Ze werkten eerder samen met een Indiase partij, maar deze leverde geen bevredigend werk. Bovendien miste de website schaalbaarheid en de mogelijkheid om een veelheid aan vastgoedprojecten te tonen.

R&AA Properties zocht daarom naar een betrouwbare partner om hun website te vernieuwen en te verbeteren. Hun belangrijkste doelen waren een snelle lancering van de nieuwe website en de integratie van meertalige functies. De website richt zich op mensen die geĆÆnteresseerd zijn in wonen of investeren in Dubai of een van de andere emiraten.

Oplossing

We stelden voor om een nieuwe, snelle en gebruiksvriendelijke website te ontwerpen en te bouwen in Webflow. Het proces begon met het maken van een design in Figma, dat meteen perfect bleek te zijn, waardoor we direct door konden gaan met de ontwikkelingsfase in Webflow.

Bij de implementatie van de oplossing hebben we verschillende technologieƫn gebruikt, waaronder Figma, Webflow, Weglot voor de meertalige functies, Keap Pro van Infusionsoft om leads vast te leggen, en Cookiebot.

Het project duurde in totaal ongeveer drie maanden, waarvan Ć©Ć©n maand voorbereidingsfase en twee maanden van ondertekening tot lancering.

Nieuwe Website

De nieuwe website is modern, dynamisch en schaalbaar, met een frisse kleurenschema van voornamelijk blauw en wit met rode accenten. De website heeft veel CMS-collecties, waarvan "Listings" en "Developers" de belangrijkste zijn.

"Listings" zijn de vastgoedprojecten die beschikbaar zijn voor bekijken en waar klanten hun interesse kunnen uiten, terwijl "Developers" informatie bevat over de bouwbedrijven, zoals Sobha, Emaar en Damac, die partners zijn van R&AA Properties.

Daarnaast kunnen bezoekers nu zoeken en filteren in de listings, en is de website beschikbaar in zes talen.

In tegenstelling tot de oude website, die zeer statisch was en geen gebruik maakte van templates en een CMS, is de nieuwe website ontworpen met het oog op schaalbaarheid op de lange termijn.

Om de website te optimaliseren voor zoekmachines, hebben we een eigen crawler ontwikkeld die een sitemap maakt van alle relevante pagina's. Daarnaast hebben we dynamische Meta Titels en Descriptions geĆÆmplementeerd voor alle listings.

Toekomstplannen

Nu de website gelanceerd is, zijn we druk bezig met het opzetten van Performance Marketing campagnes waarbij de website een belangrijk instrument zal zijn. Bovendien zal de klant de website blijven optimaliseren voor zoekmachines door nieuwe projecten snel te plaatsen, wat zal helpen om veel links in de Google Index te krijgen.

Review

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro Jethu
R&AA Properties
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AAĀ Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FTĀ Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die Ć©cht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

GetĀ Started šŸš€

Wij helpen bedrijven in

Boek Gratis Strategiegesprek

Boek een 100% gratis en vrijblijvend strategiegesprek met een van onze experts (t.w.v. ā‚¬667). Dit is uitsluitend voor mensen die de groei van hun bedrijf serieus nemen. Nog enkele gratis plekken beschikbaar in maart.
ā€

100% waarde
100% gratis
100% vrijblijvend