Let's meet

Niels Troost

Co-owner

Locatie
Amsterdam, Nederland

Leer Niels kennen

Niels is mede-eigenaar en oprichter van Groove Digital B.V.

Niels is al tijden succesvol ondernemer en ook van plan Groove Digital naar het volgende niveau te tillen. Met zijn opgedane expertise in vooral face-to-face marketing, heeft hij de laatste jaren ook als geen ander de wondere wereld van online marketing leren kennen. Online je stempel drukken is anno 2022 een vereiste, weet Niels als geen ander.

Klanten digitaal laten uitblinken doe je door de juiste mensen om je heen te verzamelen. Niels, Annelie en Rens hebben een schitterend team gebouwd die al vele organisaties hebben geholpen aan structurele omzetverhoging via online marketing.

Maximaal presteren en lekker in je vel zitten? Dit begint thuis al, zegt Niels vaak. Door je aan een bewezen ritme te houden, gezond te eten en veel te sporten weet hij bij iedere situatie het hoofd koel te houden. Oh ja, vergeet Niels zijn passie voor auto's niet!

Over ons
Niels Troost
Reviews

Succesverhalen

Woocommerce webshop voor Second Nature

Website design
Website ontwikkeling
Website

Subscription webshop realisatie

Bekijk case
Reviews

Wat onze klanten zeggen

Expertise en oog voor detail hebben werkelijk onze online aanwezigheid in Dubai naar een hoger niveau getild. We raden Groove Digital ten zeerste aan als je opzoek bent naar hoge kwaliteit Webflow Websites.

Sharro jethu

R&AA Properties

Groove heeft een website ontworpen die past bij de sfeer en ambiance die wij als restaurant willen uitstralen. Zo bewezen ze betrokken te zijn met de klant.

egon van hoof zwart wit

Egon van Hoof

MOS Amsterdam

Zeer korte lijntjes, oog voor waar een bedrijf voor staat. ZEKER geen 'one size fits all'. Prettige samenwerking en ik voel een partnership voor de lange termijn aankomen.

jesper arkenbout

Jesper Arkenbout

FT Amsterdam

Ik heb dus eindelijk een online services partij gevonden die écht helpt! Het liefst houd ik deze 'Gem' voor mezelf maar bij deze toch gedeeld met de wijde wereld omdat ze dit simpelweg verdienen!

robert van t blik potret

Robert van 't Blik

Pinecone

Snel schakelen, goede communicatie en een relaxte werksfeer maakte dat Groove Digital voor ons de juiste keuze was.

ditmar pand 33 kleur

Ditmar Zuiderhoek

Pand 33
Let's talk

Wil jij ook zulke resultaten? Wacht dan niet langer en boek een gratis strategie gesprek met een specialist!

Get Started 🚀